Vloerverwarming
Van warmtepomp tot vloerverwarmingsslang

Vloerverwarming & Perslucht

Scroll

Vloerverwarming

Wat is vloerverwarming en waar bestaat het systeem uit?

Vloerverwarming is een veel voorkomende vorm van ruimteverwarming in huizen, de industrie en agrarische sector. Het systeem bestaat doorgaans uit een warmtebron (CV, warmtepomp of warmtewisselaar), vloerverwarmingsverdeler en vloerverwarmingsslang.

Vloerverwarming & Perslucht

Heb ik een vloerverwarmingsverdeler nodig?

Wanneer u een vloerverwarming in een grote oppervlakte aanbrengt, wilt u natuurlijk wel dat de warmte elk hoekje van de ruimte haalt. Met een vloerverwarmingsverdeler zorgt u er voor dat uw vloer overal altijd lekker warm is. De vloerverwarmingsverdelers die wij aanbieden zijn van het bekende merk Robo en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Op basis van het aantal groepen waarin de te verwarmen ruimte is ingedeeld, kan een keuze worden gemaakt voor de juiste vloerverwarmingsverdeler. De meeste vloerverwarmingsverdelers zijn voorzien van een eigen circulatiepomp van het merk Grundfos.

Balieverkoop

Zelf met een project bezig en mis je nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Perslucht

Perslucht is samengeperste lucht die onder andere gebruikt wordt om motoren, machines en gereedschappen aan te drijven, onderdelen schoon te blazen of banden op te pompen. Perslucht wordt voor vele zaken gebruikt in de industrie, agrarische sector en op de werkplaats. Er zijn diverse materialen om de perslucht te transporteren. Middels speciale PVC buizen en hulpstukken kunt u eenvoudig en relatief goedkoop perslucht transporteren. Wij bieden daarvoor een compleet assortiment persluchtbuizenpersluchthulpstukken en persluchtkoppelingen.

PP-rct persluchtbuizen

PP-rct is een nieuw materiaalsoort dat vele voordelen biedt ten opzichte van de traditionele PVC en PE leidingen. PP-rct kan worden gebruikt bij temperaturen beneden het vriespunt maar ook bij hogere temperaturen. PP-rct is een goed alternatief voor koperen of gegalvaniseerde buizen. Het verbinden van PP-rct buizen en koppelingen vindt plaats door middel van handmoflasapparaten.

PVC-C persluchtbuizen

In de watertechniek wordt vaak gebruik gemaakt van PVC-U buizen, ook bekend als PVC. Een van de eigenschappen van PVC-U/PVC is echter dat het slecht bestand is tegen hogere temperaturen boven de 50 graden Celsius. PVC-C is daarentegen een nagechloreerd soort PVC. Hierdoor is het materiaal bestand tegen hogere temperaturen tot maar liefst 100 graden Celsius. Een ander groot voordeel van PVC-C is dat de buizen en hulpstukken met speciale lijm hetzelfde te verwerken zijn als de standaard PVC-U.

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek