PVC-Handel.nl Helmondseweg 113a Deurne 0493-745140

Assortiment

ruim 10.000 artikelen op voorraad!

Installatie

Van Zeeland Watertechniek Installatie: de partner voor al uw projecten

Zoekt u een partner om uw project in goede banen te leiden met jarenlange installatie ervaring, no-nonsense mentaliteit en gezond boerenverstand dan bent u bij ons aan het goede adres. Met ons team van ervaren buitendienstmedewerkers en compleet ingerichte servicebussen is geen opdracht te groot voor ons.

Ons werkgebied strekt zich uit over geheel West-europa waarbij onze roots en specialiteit ligt in de agrarische sector.

Wij zijn onder andere werkzaam voor: Aannemers: mestriolering, vloerverwarming, hemelwaterafvoer

Ook voor assemblagewerk of prefab werk kunt u bij ons terecht. Speciaal hiervoor hebben we een moderne productielocatie naast ons magazijn zodat er op de bouwplaats veel tijd bespaart kan worden.

Voor ons installatiewerk hebben we de beschikking over diverse volledig ingerichte servicebussen voorzien van gereedschap en materiaal maar ook een minigraver om sleuven te graven en shovels om materiaal op de bouwplaats te verplaatsen of grondwerk uit te voeren.Speciaal voor moeilijk begaanbaar terrein hebben we de beschikking over een 4×4 auto met schamelaanhangwagen zodat we ook op moeilijk begaanbaar terrein efficiĆ«nt kunnen werken.

regenwater beregening hergebruik wateropslag Luchtwasser Inno+ warmteterugwinning beregening pop-up Rainbird

Laatste nieuws

28 mrtMenno 10 jaar in dienst! 2 mrtOpen dag: 12,5 jarig bestaan 26 augVan Zeeland Watertechniek werkt altijd! 25 janAanbiedingen voor het mestseizoen