Lijmen van leidingen, afvoerbuizen & goten

Lijmen, Kitten & Elektro

Scroll

Zelf leidingen, afvoerbuizen of goten lijmen

Binnen deze sectie beantwoorden we verschillende soorten vragen die te maken hebben met lijmen, kitten en elektro. Na het lezen van de onderstaande vragen en bijbehorende antwoorden, beschikt u over meer informatie alvorens u materialen aanschaft voor uw project.

Welke lijm heb ik nodig voor mijn project?

Iedere verbinding van materialen vraagt om haar eigen afdichtingsmiddelen voor een effectieve en langdurige hechting. Om leidingen, koppelingen en andere appendages waterdicht met elkaar te verbinden, zijn vaak hulpstoffen nodig zoals lijmen, ontvetters, glijmiddelen en afdichtingsmiddelen. Ons assortiment bestaat daarom uit diverse soorten lijmen, cleaners, glijmiddelen, tapes en hennep. Aangezien het van meerdere factoren afhankelijk is wat voor soort lijm u nodig heeft, adviseren wij om geheel vrijblijvend advies in te winnen.

Lijmen, Kitten & Elektro

PVC lijm

PVC lijm is, zoals de naam al zegt, geschikt om twee delen PCV aan elkaar te lijmen. Zo kunt u bijvoorbeeld leidingen, afvoerbuizen, goten en andere producten die van PVC gemaakt zijn aan elkaar lijmen.

Balieverkoop

Zelf met een project nodig en mis je nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Wat zijn cleaners?

Onze cleaners, ook bekend als reinigers, zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Ten eerste zijn ze uitermate geschikt voor het reinigen en het ontvetten van te verlijmen buizen, moffen en fittingen van (hard) PVC, PVC-C en ABS. Ook zijn ze geschikt voor het verwijderen van niet uitgeharde lijmresten en het reinigen van kwasten en gereedschap.

Wat is de rol van elektro binnen watertechniek?

Elektriciteit of stroomkabels worden gebruikt om met behulp van een bron (batterij of netvoeding van 24, 230 of 380V) iets in beweging te zetten. In de watertechniek gaat het meestal om de aansturing van pompen, kleppen en sensoren. Afhankelijk van de toepassing worden er signaalkabels, neopreensnoeren, grondkabels of wandkabels gebruikt. Naast de soort kabel is ook het aantal aders van belang. Naast kabels bestaat een elektronische installatie doorgaans ook uit schakelaars, thermische beveiligingen, stekkers, een elektrobuis en diverse lasdozen. Al deze artikelen zijn te vinden in ons uitgebreide assortiment.

Project specifiek vragen?

Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw project of heeft u behoefte aan aanvullende informatie omtrent lijmen, kitten of elektro onderdelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten zodat wij u geheel vrijblijvend kunnen voorzien van de juiste informatie en praktisch advies!

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek