Drukleiding RVS, Staal en Koper
Materiaal naar eigen keuze

Drukleidingen Staal, RVS & Koper

Scroll

Drukleidingen Staal, RVS & Koper

Binnen deze sectie beantwoorden we verschillende soorten vragen die te maken hebben met drukleidingen van verschillende soorten materialen als staal, RVS en koper. Afhankelijk van de toepassing, dient u namelijk het juiste soort materiaal te gebruiken voor uw project. Na het lezen van de onderstaande vragen en bijbehorende antwoorden, beschikt u over meer informatie alvorens u materialen aanschaft voor uw project.

Wanneer gebruik ik stalen drukleidingen?

Stalen drukleidingen worden vaak in verzinkte uitvoering gebruikt voor industriële toepassingen zoals perslucht of proceswater. Stalen leidingen zijn te verkrijgen in zowel zwart staal als verzinkt. Koppelingen zijn veelal verzinkt en voorzien van draadfittingen met zogenaamde gasdraad.

Drukleiding Staal, RVS & Koper

Wanneer gebruik ik RVS drukleidingen?

RVS drukleidingen worden vanwege hun goede chemische eigenschappen vaak toegepast waar reinigbaarheid en chemische bestendigheid belangrijk zijn.

Verkoop

Zelf met een drukleiding bezig en mis je toch nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Wanneer gebruik ik koperen drukleidingen?

Koperen drukleidingen worden vaak binnenshuis toegepast voor drinkwater. Koperen buizen en koppelingen zijn middels messing knel koppelingen en solderen te verbinden. Dikwijls worden ook draadfittingen met gasdraad gebruikt voor appendages zoals kogelkranen, afsluiters en terugstroombeveiligingen.

Welke hulpstukken zijn er verkrijgbaar?

Voor zowel stalen, RVS als koperen drukleidingen zijn diverse hulpstukken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan afsluitplaten, muurplaten, buiten- en binnendraden, kogelkranen, messingen, koppelstukken en bochten om uw installatie compleet te maken.

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek