Drukleiding PVC / PE
Drukbuizen, filterbuizen of speciale beregeningsbuizen

Drukleiding PVC / PE

Scroll

PVC of PE Drukleidingen / Drukbuizen

Binnen deze sectie behandelen we verschillende vragen die te maken hebben met PVC of PE drukleidingen, ook bekend als drukbuizen. De termen drukleiding en drukbuis zullen afwisselend worden gebruikt maar verwijzen beiden naar hetzelfde.

Drukleiding PVC / PE

Wat is een PVC drukbuis en waar gebruik ik het voor?

Een PVC drukbuis gebruikt u voor de transportatie van verschillende soorten vloeistoffen. PVC drukbuizen zijn verkrijgbaar met of zonder KIWA keurmerk. PVC drukbuizen komen voor in verschillende soorten maten en materialen (ook verkrijgbaar in transparante uitvoering zodat u het kunt gebruiken als peilglas of om de stroming te bekijken). Er zijn drukbuizen die u middels een sok, gevormde lijm-mof of rubberen manchetverbinding met elkaar moet verbinden. Voor PVC drukbuizen zijn diverse hulpstukken verkrijgbaar, zoals koppelstukken, bochten en inspectieglazen om uw installatie compleet te maken.

Balieverkoop

Zelf met een project bezig en mis je toch nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Filterbuizen

Filterbuizen worden gebruikt om water uit bronnen te pompen of als filter voor pompen. Filterbuizen zijn verkrijgbaar in diverse diameters en spleetbreedtes.

Speciale beregeningsbuizen

Naast PVC druk- en filterbuizen zijn er ook speciale beregeningsbuizen, de zogenaamde voorgeboorde buizen. Met deze buizen kunt u op een eenvoudige manier een beregening maken waarbij de sproeiers met 3/8″ WW draad rechtstreeks in het voorgeboorde gat geplaatst worden.

Waar gebruik ik PE drukleidingen voor?

PE drukleidingen, ook bekend als PE slangen, gebruikt u voor het transport van water en gas. Een andere veelgebruikte naam voor PE slangen is Tyleen, wat afkomstig is van de term Polyethyleen (PE). Voor PE slangen zijn verschillende soorten hulpstukken verkrijgbaar, zoals buiten- en binnendraden, knelringen, kogelkranen en bochten om uw installatie compleet te maken.

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek