Buisbevestigingen & Gereedschappen
Zadels, buisklemmen, draadbeugels, plaatklemmen & beugelbanden

Buisbevestiging & Gereedschappen

Scroll

Op deze pagina beantwoorden we diverse vragen die te maken hebben met buisbevestiging en gereedschappen binnen het kader van watertechniek. Na het lezen van de onderstaande vragen en bijbehorende antwoorden, beschikt u over meer informatie alvorens u specifieke materialen aanschaft voor uw project.

Buisbevestigingen

Wat is een buisbevestiging en wanneer heb ik dit nodig?

Om een buis te fixeren of ergens op te hangen zijn in de loop der jaren verschillende soorten buisbevestigingen ontwikkeld. Buisbevestigingen kunnen van (verzinkt) staal, RVS of kunststof zijn. Buisbevestigingen komen voor in de vorm van zadels, buisklemmendraadbeugels, plaatklemmenbeugelbanden en boombanden. Iedere situatie vraagt om andere vorm van buisbevestiging. Zorg er daarom altijd voor dat u zich door een watertechniek specialist laten adviseren wanneer u met uw project aan de slag gaat.

Buisbevestiging en Gereedschappen

Balieverkoop

Zelf met een project bezig en mis je nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Welke gereedschappen worden binnen de watertechniek gebruikt?

Voor het plaatsen van leidingen en andere relevante werkzaamheden binnen de watertechniek zijn diverse soorten gereedschappen nodig. Denk bijvoorbeeld aan knipscharen (voor de verwerking van buizen), zagen en afbramers. Omdat er ook regelmatig in de grond op verhardingen wordt gewerkt, zijn spaden, bezems, stelen en stratenmakers ook essentiële gereedschappen voor specialisten binnen de watertechniek.

Welk gereedschap heb ik nodig voor mijn project?

Gaat u binnenkort starten met een nieuw watertechniek project en wilt u geheel vrijblijvend advies over de benodigde gereedschappen van een ervaren specialist? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u hierbij kunnen assisteren. Naast het geven van enkel advies kunnen wij ook een lijst van gereedschappen op maat aanleveren en kunt u deze bij goedkeuring direct bij ons bestellen.

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek