Drinkbakken
Drinknippels, hogedrukleidingen en mestrioleringen

Agrarische systemen

Scroll

Systemen voor de agrarische sector

Van Zeeland Watertechniek heeft een zeer breed assortiment aan materialen en systemen binnen het kader van watertechniek voor de agrarische sector. Omdat wij door de jaren heen vele installaties in de agrarische sector hebben gerealiseerd, hebben we specialistische kennis als het gaat om bijvoorbeeld hogedrukleidingen, drinknippels, drinkbakken, drinkwatervoorzieningen en mestriolering.

Agro-overig

Drinknippels en drinkbakken

Om dieren te voorzien van water, zijn diverse systemen ontwikkeld om dit water op een hygiënische wijze te verstrekken. Ons assortiment bestaat daarom onder andere uit drinknippels en drinkbakken van diverse merken voor de varkenshouderij. Voor de rundveehouderij, paardenhouderij  en geiten-/schapenhouderij werken wij voornamelijk met het merk Suevia.

Balieverkoop

Zelf met een project bezig en mis je nog iets?

Ons magazijn is vandaag geopend van:

Hogedrukleidingen

Voor een snelle en efficiënte reiniging van stallen, loodsen en bedrijfsruimtes worden in toenemende mate leidingsystemen aangelegd waarop een hogedrukreiniger kan worden aangesloten. Doordat de druk in deze leidingen op kan lopen tot 200 bar, vraagt dit om specifieke materialen voor het leidingsysteem. Ons assortiment bestaat daarom uit RVS en verzinkte buizen, fittingen en kogelkranen waarmee eenvoudig een leidingsysteem kan worden samengesteld dat bestand is tegen hoge hoeveelheden water, drukken en trillingen welke ontstaan bij hogedrukleidingen.

Mestrioleringen: mestslangen en koppelingen

Doordat in de agrarische sector bij het houden van vee ook mest ontstaat, zijn er allerlei innovatieve oplossingen bedacht voor de opslag en het verpompen van dit mest. Van Zeeland Watertechniek heeft in het verleden diverse systemen geleverd en geplaatst in de agrarische sector, bijvoorbeeld in Zuid-Nederland, en is daarom uw meest geschikte partner als het gaat om mestrioleringen. Mestrioleringen worden dikwijls aangelegd onder betonnen mestputten die in het grondwater zitten, waardoor waterdichte afdichtingen van cruciaal belang zijn. Speciaal hiervoor hebben wij diverse koppelingen op voorraad welke bezand of voorzien zijn van een plakplaat om een ideale en waterdichte hechting van beton en PVC te garanderen. Wij kunnen u daarnaast voorzien van alle benodigde buizen, schuifafsluiters en pluggen om een complete mestriolering te plaatsen.

Uw partner voor agrarische systemen

Door onze jarenlange en gespecialiseerde ervaring binnen de agrarische sector, zijn wij uw ideale partner voor alle watertechniek oplossingen in uw stallen, loodsen en/of bedrijfsruimtes. Ontdek vandaag nog wat wij voor uw agrarische onderneming(en) kunnen betekenen door geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen. Wij denken niet alleen met u mee maar bieden u ook alle benodigde systemen, materialen en gereedschappen aan onder één dak.

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek