Van Zeeland Watertechniek werkt altijd!

Dat Van Zeeland Watertechniek altijd werkt, wijzen de werken wel uit. Na de enorme neerslag in juni hebben wij coulance dompelpompen uitgeleend. Hier is door meer dan 30 personen en verenigingen gebruik van gemaakt en we hopen hiermee vele mensen geholpen te hebben.

Onze afdelingen Verkoop, Installatie en Events zijn allen druk met hun eigen werkzaamheden. Naast onze afdelingen Installatie en Verkoop wordt op dit moment ook druk gewerkt aan de nieuwe webshop.

Zo is de afdeling Verkoop tijdens de zomervakantie gewoon 6 dagen per week geopend, word het magazijn flink uitgebreid op wensen van de klant en zijn we druk bezig met het realiseren van een nieuw project, dat we binnenkort zullen aankondigen.

Onze afdeling Events is tijdens de zomermaanden veel te vinden op diverse evenementen. Zo werd er gezorgd voor water aan- en afvoer op diverse evenementen in de regio zoals, KOZ, 9ZERO, Truckshow Liessel maar ook foodtruckfestivals en biercantussen. Door de grote potentie van de evenementen voor ons als bedrijf is hiervoor een marketing en communicatiemedewerkster aangetrokken, welke alle ins en outs kent in de evenementenbranche maar ons ook gaat assisteren bij de opzet en implementatie van de webshop.

De medewerkers van onze installatietak hebben afgelopen tijd zeer diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder diverse tuinberegeningen, koelingen van stallen en industriepanden, mestafvoersystemen, plaatsen en renovatie van luchtwassers maar ook aanpassingen aan rioolsystemen, welke problemen gaven met het hevige noodweer in juni 2016.

 

Overige korte nieuwsfeitjes

  • Sinds kort zijn wij ook te vinden op Twitter en Instagram, volg ons hier voor de laatste updates!
  • In juni is Stan geboren welke de zoon is van Han en Jenny van Zeeland en hiermee de jongste telg binnen de Van Zeeland familie.

Van Zeeland Watertechniek, werkt altijd!

Installatie

Voor elk probleem een oplossing!

Verkoop

Verkoop en afhaalbalie

Events

WATR. Tijdelijke watertechniek