Project

Kuijpers Kip

Scroll

Bijdragen aan de toekomst. Is dat niet mooi?

Het rode gebouw met haar opvallende uitstraling is het nieuwe vleeskuikenbedrijf van Kuijpers Kip in Horst. Kuijpers Kip produceert Lekker eten voor iedereen op hun vleeskuikenbedrijf via innovatieve systemen, dier- en omgevingsvriendelijk: het korte-ketenprincipe.

Wij zijn enkele maanden bezig geweest aan dit project waar nagenoeg al onze installatie specialismen aan bod gekomen zijn. We hebben de complete riolering in de stallen mogen realiseren. Daarnaast hebben we de Inno+ luchtwasser met warmteterugwinning geïnstalleerd. De warmtepomp, 5 platenwisselaars en 152 warmtewisselaars zorgen ervoor dat dit bedrijf volledig gasloos is. Verder hebben we voorgeïsoleerde transportleidingen voor broeierij gelegd waarbij de warmte afkomstig is van de kuikens. De complete hemelwaterafvoer rondom de stallen is ook door ons aangelegd.

Bij dit alles ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig door eigen opslagruimte voor materialen, gebruik van eigen hoogwerkers en zelfstandig overleg met andere betrokkenen omtrent planning.

Wat wij hebben gerealiseerd.

Riolering in de stallen
Luchtwasser met warmteterugwinning
Voorgeïsoleerde transportleidingen
Hemelwaterafvoer

Met ons team van ervaren buitendienstmedewerkers
en compleet ingerichte servicebussen is geen opdracht te groot!

Van Zeeland Watertechniek, werkt altijd!